Relaxed bevallen vanuit Regie®

Is een nieuw programma, geboorte-, zwangerschapscursus of hoe jij het ook noemen wil. Ontwikkeld door een oud-Hypnobirthing docent die voelde dat er meer nodig was. 1 op de 5 vrouwen vrouwen ervaart haar bevalling als negatief en zelfs 1 op de 10 houdt er een trauma aan over. Dit kan niet de bedoeling zijn. Je bevalling, de geboorte van je kindje maak je maar 1 keer mee en is een onvergetelijke ervaring. Laten we er alsjeblieft een positieve ervaring van maken. Een ervaring waarna jij je in je kracht voelt staan, verbonden met je intuïtie en zelfvertrouwen.

De vrouwen met een positieve ervaring delen eigenlijk allemaal dezelfde ervaring. Ze voelden zich gesteund, veilig, gerespecteerd  EN ze ervaarden controle a.k.a regie. Een goede voorbereiding op je bevalling gaat hierbij helpen. Kennis over hoe een normale bevalling verloop geeft rust, zorgt ervoor dat je weloverwogen beslissingen kan maken en dat jij een gelijkwaardig in gesprek kan gaan met je zorgverlener(s). Mindset – en ademhalingsoefeningen helpen jou en je (geboorte)partner om je door de intense momenten te loodsen, geven ontspanning en helpen om in je birthflow te komen.

Samen kunnen wij onderzoeken wat jij nodig hebt om je gesteund en gerespecteerd te voelen en hoe je deze wensen met je bevalteam communiceert. Het Relaxed bevallen vanuit Regie® programma is the whole package om jouw ideale bevalling te verwezenlijken. In 4 wekelijkse bijeenkomsten worden jij en je (geboorte)partner stap voor stap meegenomen en uitgedaagd. Hieronder lees je wat de 4 bijeenkomsten inhouden.

Door mijn persoonlijke ervaringen heb ik een grote affiniteit met vrouwen die moeder worden na een uitdagende jeugd. Binnenkort is deze cursus ook online te volgen in een online community voor vrouwen die de cirkel willen door breken. Herken jij je hierin? Stuur mij dan een appje of e-mail en ik vertel je graag mee.

 

Vier wekelijkse bijeenkomsten

01.

Relaxed bevallen.
Hoe dan?

Wat zijn de verwachtingen. Introductie over de bevalling en mindset.

02.

Wie is je team? En hoe kies je bewust?

Hoe gaat het nu? Effect van stress en zwangerschap. Jouw geboorteteam.

03.

Bevalling, ontspanningstechnieken en hormoonflow.

Je brein tijdens de bevalling en hoe kun je hierop inspelen.

04.

De geboorte
en postpartum.

De geboorte en wat als het anders gaat. BRAINS. Postpartum periode.