Relaxed bevallen vanuit Regie®

Het beeld over bevallen wat er doorgaans heerst is meestal niet heel rooskleurig. Zelf hoor ik elk jaar op mijn verjaardag het verhaal van mijn eigen geboorte met veel pijn en paniek. En je zult zelf vast ook wel een hysterische scene uit een film of reality-tv herinneren. De grootste overeenkomst is toch wel dat vrouwen controle verliezen en paniek ervaren.
Maar hoe zorg je nou voor een positieve bevalervaring? Hier heb je zeker zelf invloed op!

De vrouwen met een positieve ervaring delen eigenlijk allemaal dezelfde ervaring. Ze voelden zich gesteund, veilig, gerespecteerd  EN ze ervaarden controle a.k.a regie. Een goede voorbereiding op jouw bevalling gaat hierbij helpen. Kennis over hoe een normale bevalling verloop geeft rust. Door middel van mindset – en ademhalingsoefeningen hebben jij en je (geboorte)partner de tools om je door de intense momenten te helpen.

Wij kijken wat jij nodig hebt om je gesteund en gerespecteerd te voelen en hoe je deze wensen met je bevalteam communiceert. Het Relaxed bevallen vanuit Regie® programma is the whole package om jouw ideale bevalling te verwezenlijken. In 4 wekelijkse bijeenkomsten worden jij en je (geboorte)partner stap voor stap meegenomen en uitgedaagd.

Vier wekelijkse bijeenkomsten

01.

Relaxed bevallen.
Hoe dan?

Wat zijn de verwachtingen. Introductie over de bevalling en mindset.

02.

Wie is je team? En hoe kies je bewust?

Hoe gaat het nu? Effect van stress en zwangerschap. Jouw geboorteteam.

03.

Bevalling, ontspanningstechnieken en hormoonflow.

Je brein tijdens de bevalling en hoe kun je hierop inspelen.

04.

De geboorte
en postpartum.

De geboorte en wat als het anders gaat. BRAINS. Postpartum periode.