Aanbod

Mijn visie is een compleet aanbod, van zwangerschap tot een jaar postpartum, om de transitie van vrouw naar moeder en alles wat daar bij komt kijken te ondersteunen. Ik zie het als een mooie, krachtige maar zeker ook kwetsbare en uitdagende fase in het leven. Misschien komt er een uitnodiging voor persoonlijke groei om de hoek kijken, soms zacht en vriendelijk en soms iets wat dwingend. Een uitnodiging om voor jezelf te zorgen, je eigen grenzen te bewaken en een mooie basis te creëren voor jullie toekomst. Ik heb veel affiniteit met mentaal welzijn door zowel mijn werk- als persoonlijke ervaring.

Ik merk dat ik mijn teksten richt tot de vrouw, maar mochten er partners meelezen jullie zijn natuurlijk ontzettend welkom!

Zwangerschap

Je lichaam en geest zijn tijdens de zwangerschap hard aan het werk om een mensje te bouwen. Van al je energie gaat er sowieso 20% naar je baby, dit is best veel toch?  Om je lijf en jezelf de liefde en ontspanning te geven die het verdiend bied ik verschillende soorten massages aan huis aan. Een hele fijne manier om geestelijk en fysiek te ontspannen.

Een massage is een super fijne manier om te ontspannen, meer in je lichaam te komen en te verbinden met je baby. Ik neem al mijn spullen mee en zorg er voor dat jij je warm en geborgen voelt. Vooraf nemen we even de tijd om te praten en kunnen we afstemmen of er misschien speciale wensen voor de massage zijn. De massage vinden plaats op bed. Terwijl jij een alvast ontspant met een voetenbad zet ik alles klaar. En daarna neem ik alles weer mee en kan jij thuis lekker nagenieten.

 

Geboorte

Ik help graag bij het voorbereiden van de bevalling. Dit kan met een eenmalige sessie op basis van jouw vragen en behoeften of met het “Relaxed bevallen vanuit Regie®” zwangerschapscursus. Samen met jou kan ik het programma vormgeven a.d.h.v. je persoonlijke wensen of situatie.

NIEUW: Een online geboorte & postpartum cursus met community, voor een mentaal veerkrachtig begin als moeder. In deze online omgeving kan jij op je eigen tempo de geboortecursus “Relaxed bevallen vanuit Regie” volgen met extra lessen over de kraamtijd en daarnaast:

– verbinden met vrouwen die zich herkennen in jouw verhaal;

– krijg je een kennismakingsgesprek en een coachingscall van een uur met mij;

– in de online omgeving ben ik beschikbaar om vragen te beantwoorden;

– je krijgt het evidence based geboorteplan “de Bevalkaart”;

– heel veel praktische tips en informatie;

– toegang in de omgeving van zwangerschap, geboorte tot minimaal een jaar daarna, zodat je ervaring en tips/adviezen met elkaar kan blijven delen.

 

 

Postpartum

 

“When a baby is born, so is a mother”

In deze periode gaat vaak veel aandacht naar de baby en hier ben ik er voor jou. Tijdens je zwangerschap en de geboorte van je kindje heeft je lichaam een top prestatie geleverd. Een massage is een ontzettend fijne manier om bij te dragen aan je fysieke en mentale herstel. Een moment voor jou alleen om te helpen overgeven aan een moment rust en ontspanning. Ik neem al mijn spullen mee en zorg er voor dat jij je warm en geborgen voelt. Vooraf nemen we even de tijd om te praten en kunnen we afstemmen of er misschien speciale wensen voor de massage zijn. De massage vinden plaats op bed. Terwijl jij een alvast ontspant met een voetenbad zet ik alles klaar. En daarna neem ik alles weer mee en kan jij thuis lekker nagenieten.

Als postpartum doula ben ik er om de transitie van vrouw naar moeder te ondersteunen en te begeleiden. Dit kan zijn door te luisteren, helpen met overzicht krijgen en opruimen, maar ook een lekkere massage en voedzame maaltijd. Extra ondersteuning in de kraamtijd is geen luxe, maar eigenlijk een basisbehoefte waar we niet meer aan gewend zijn. Maar in dat eerste jaar nadat je kindje(s) is geboren gebeurd er zoveel en is het makkelijk om hier te snel aan voorbij te gaan. Met extra ondersteuning in jouw kraamtijd of postpartum periode, die eigenlijk minimaal 6 weken duurt, investeer je in de hechting tussen jou en je kindje. Je investeert in je eigen fysieke en mentale gezondheid. En je verdiend het gewoon!

Voor het afronden van mijn opleiding zoek ik nog 2 stages van 10 uur per stage. Deze 10 uur bestaat uit 1 uur intake en 3x een dienst van 3 uur. Ik vraag hiervoor een vergoeding van €150,-. Je zou het voor je kunnen zien dat deze uren worden ingevuld met een ontspannende massage, omdat je het moeilijk vindt om te gaan slapen of omdat het gewoon fijn is. Misschien lukt het niet om voedzaam te eten en kan ik helpen om te koken. Ik zou ook kunnen helpen met opruimen, de was ophangen of biedt een luisterend oor.  Wil je kennismaken? Stuur mij een appje of e-mail en ik neem contact met je op!

 

Kraamzorg

Vanuit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is om één vast en vertrouwd gezicht te zien in je kraamweek, om zoveel mogelijk rust en continuïteit te waarborgen. Dit kan ik doen door jullie te ontzorgen, te luisteren en samen met jullie te beslissen wat jullie hiervoor nodig hebben. Het lijkt mij een enorme eer om tijdens deze week jullie te mogen ondersteunen. Ik zal zelfstandig werken als kraamverzorgende in opleiding onder begeleiding van Marith Bakx, van In Liefde Geboren. Zij begeleid mijn leerproces, is beschikbaar voor overleg en verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling. Je kunt ons vinden op www.kraamzorg1op1.nl. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking om te voelen of er een klik is.

Gratis

In mijn e-book vind je fijne oefeningen voor meer ontspanning en zelfvertrouwen tijdens je zwangerschap en je bevalling. Laat je me weten hoe jij de oefeningen hebt ervaren? Download hier mijn e-book voor ontspanning en zelfvertrouwen.